Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Wieden Panzió
Cím: 9400 Sopron, Sas tér 13.Email: wieden@fullnet.hu
Web: http://www.wieden.huTelefon: (99) 523-222
Fax: (99) 523-222Gps: 47.68853378 , 16.59460640

Bemutatkozás

Pihenés vagy aktív kikapcsolódás? Mi mindent megteszünk vendégeink kényelme érdekében! Két- és háromágyas szobáink mindegyikéhez tartozik fürdõ, mindegyikben van televízió. Portaszolgálat és szobaszerviz figyeli óhajait. A drinkbárban frissítõkkel és szeszes italokkal állunk rendelkezésükre.

Panziónk dolgozói örömmel állnak rendelkezésére. Vegye igénybe szolgáltatásainkat: Autókölcsönzés, ingyenes Wifi elérés a szobákban, ingyenes internethasználat a recepción, ingyenes kerékpárhasználat, üzenetközvetítés, postai küldemények továbbítása, pénzváltás, fénymásolás, taxi-rendelés, ébresztõszolgálat, tájékoztatás a környezõ kulturális és szabadidõs programlehetõségekrõl. Elõzetes egyeztetés után szállóvendégeinket a schwechati (bécsi) nemzetközi repülõtéren várjuk, illetve elutazáskor oda kiszállítjuk. Ez a szolgáltatás hétnapos itt tartózkodás esetén térítésmentes.

Étterem: Panziónktól pár lépésre található a Jégverem Fogadó - a haspártiak vendéglõje®, mely vendégeink részére 10% kedvezményt nyújt áraiból (készpénz-fizetés esetén). A hangulatos étterem óriási adagokkal és baráti árakkal várja vendégeit.

Sí-szezon: A szomszédos Ausztria kitûnõ sípályái, (pl. Semmering) autóval egy-másfél óra alatt elérhetõek Sopronból, így panziónk kiváló szálláshely a síelni vágyók számára. Mindezek mellett természetesen, a szállás költsége jóval alacsonyabb mint Ausztriában.

Lovasprogramok: Panziónk a 6 km-re lévõ ágfalvi lovasklubbal áll kapcsolatban. Vendégeink a klub minden szolgáltatásából 10% kedvezményt kapnak. Lehetõség van sétakocsikázásra, lovak bérlésére. Tíz fõ esetén bogrács-party-t, szalonnasütést szerveznek a festõi szépségû erdõben. A gyermekek pónilovon ismerkedhetnek a lovaglás élményével.

Fogorvos: Megszervezzük vendégeink fogorvosi ellátását. A Novodent Bt. ingyenes kezelési tervet készít, és a kezelés végösszegébõl 10%-os kedvezményt ad.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink