Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rózsakert Apartman
Cím: 9474 Szakony, Béke u. 17.Email: info@rozsakertap.hu
Web: www.rozsakertap.huTelefon: 06-30/588-8694, 06-99/368-102
Gps: 47.4286060 , 16.7178300

Bemutatkozás

Magyarország nyugati régiójában, az osztrák határ mentén fekszik Szakony, ez a kis csendes, barátságos falu, amely a locsmándi (Lutzmannsburg) élményfürdõtõl 6 km-re, (ahol Ausztria legnagyobb belföldi élménycsúszdája található) és Bük-fürdõtõl (a kényeztetni és gyógyulni akarók oázisától) 10 km-re található. Mindemellett Szombathely városától 20 km–re, Kõszegtõl 16 km-re, Soprontól pedig 45 km-re találnak meg minket, ebben a látnivalókban gazdag környéken.

A teljesen felszerelt, színvonalas, hangulatos, Apartmanjainkban kellemesen pihenhet, a szépen virágosított, tágas kertben grillezhetnek, bográcsozhatnak, napozhatnak, lovagolhatnak.A gyerekek a játszóterünkön tombolhatnak, kutyáinkkal, macskáinkkal játszhatnak, megtanulhatnak bánni az állatokkal, részt vehetnek a gondozásukban, ugrándozhatnak a szalmában, fára mászhatnak. Mindaddig a szülõk kényeztethetik magukat egy forró szaunával, gyógymasszázzsal.

Fogott a kezében valaha galambot, nyulat, kiscsibét, tyúkot? Látta már hogyan születik egy csikó? Ha nem, itt a lehetõség!
Ha épp nem a fürdõk valamelyikét látogatják, kerékpárral felfedezhetik a környék szépségeit a kiépített kerékpárutakon, vagy megismerkedhetnek a környék látnivalóival, kirándulhatnak a Kõszegi-hegységben, vagy a csepregi horgásztónál horgászhatnak, finom borokat élvezhetnek, és ez csak egy kis ízelítõ a közvetlen környék kínálatából!

Kapcsolódjon ki nálunk családjával! Vendégszeretõ családunk egész évben kedvezõ árakkal és igényes ellátással várja kedves vendégeinket


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink